Hiswa 2016

De jaarlijkse start van het watersportseizoen wordt als vanouds weer geopend met de Hiswa. De Hiswa 2016 is van 16 t/m 20 maart. Een geweldig evenement om je te laten inspireren door nieuwe technieken en gadgets, of om je te oriënteren op een nieuwe boot of onderdelen daarvan.

Wat kun je verwachten op de Hiswa 2016?

hiswa 2016Nieuwe modellen

Verschillende jachtwerven tonen hun nieuwste modellen van boten tot ongeveer 10 meter. Onderverdeeld in zeiljachten, klassiekers, sloepen en speedboten is er voor iedere watersportliefhebber wat wils. Je kunt met een loopplank / steiger naar boven lopen en ook in de boten kijken.

Nieuwe ontwerpen

Ieder jaar staan er ook een aantal prototypes van nieuwe ontwerpers. Boten die nog in productie genomen moeten worden waar je nu al een kijkje in de keuken kunt  nemen van hoe het eruit gaat zien.

Boot onderdelen, uitrusting en producten voor boot onderhoud

Voor allerlei onderdelen kun je uitgebreid terecht op de Hiswa. Nieuwe soorten boegschroeven, touwen, verstaging, kikkers,  uitvalbescherming en kleding. En de nieuwste innovaties op het gebied van boot onderhoud. Laat je inspireren door alle nieuwe technieken die er zijn ontwikkeld.

Buitenboordmotor en rubberboot

Ben je op zoek naar een nieuwe buitenboordmotor? Dan kun je op de Hiswa 2016 je uitgebreid oriënteren en je huidige buitenboordmotor vergelijken met de nieuwe buitenboordmotoren op de markt. Ook is er een ruime keuze aan rubberboten.

Activiteiten

Naast nieuwe boten, onderdelen, motoren en innovatieve technieken, is er ook ruimte voor activiteiten en ontspaning.

Kom kijken bij diverse workshops of woon de presentaties bij van verschillende bekende sprekers in het Zeiltheater.

Fun zone

In een groot zwembad, opgesteld met windturbines ernaast, kun je zelf met een Optimist zeilen, of bijvoorbeeld surfen. Of probeer de nieuwste trends eens uit op watersportgebied, zoals suppen.

Watersport vakantie boeken

Ben je helemaal enthousiast geworden over het zeilen maar je hebt zelf geen boot? Dan kun je altijd nog een mooie zeilvakantie boeken. Of leer zelf zeilen bij een van de aanwezige zeilscholen.

Bootverzekering

Natuurlijk horen bootverzekeringen er ook bij. Zonder bootverzekering ga je toch minder lekker het water op. Jarenlang was Max Behrend Verzekeringen als standhouder van de partij. Dit jaar slaan we een jaartje over als standhouder en gaan een keer de Hiswa 2016 beleven als bezoeker. Wil je meer weten over je bootverzekering? Of sta je op het punt een boot aan te schaffen en zoekt de beste bootverzekering? Bij ons kun je direct online je bootverzekering afsluiten.

Lees het volledige programma en meer informatie over de Hiswa 2016.Wij wensen je heel veel plezier op de Hiswa 2016  en een goed vaarzeizoen toe.