Onze bootverzekering experts

Wie zijn uw aanspreekpunten als het gaat om uw bootverzekering? Dan verwacht u wel een expert aan de lijn die begrijpt waar u het over heeft. Dit zijn onze experts:

Bootverzekering expert Max BehrendMax Behrend

Bootverzekering expert

Van mijn passie heb ik mijn werk gemaakt. Naast mijn carrière als olympisch zeilcoach en hoofd wedstrijdleider North Sea Regatta ben ik eind jaren negentig Max Behrend Verzekeringen gestart, een allround verzekeringskantoor met de focus op bootverzekeringen. De banden met het wedstrijdzeilen hebben we nog steeds. Dit jaar zijn we bijvoorbeeld verzekeringspartner voor het wedstrijdteam van Brunel.

Door onze uitgebreide kennis over alle soorten boten kunnen wij onze klanten makkelijk helpen als het gaat om bootverzekeringen.

Bootverzekering expert Robert BehrendRobert Behrend

Bootverzekering expert

Mijn passie voor boten is mij met de paplepel ingegoten. Voordat ik bij mijn vaders bedrijf Max Behrend Verzekeringen ging werken heb ik bijvoorbeeld ook een aantal jaar boten gebouwd. Mijn eigen boot heb ik ook helemaal zelf vanaf casco opnieuw opgebouwd. Verder ben ik eens per jaar wedstrijdleider van een zeilwedstrijd in het Caribisch gebied.

Ik ben altijd gemotiveerd om het onderste uit de kan te krijgen voor de klant. Samen met mijn vader offreer ik alle bootverzekeringen, van optimist tot superjacht. Alles is bespreekbaar en bijna alles is verzekerbaar. Nee verkopen willen we niet.

 

Bootverzekering expert Elly de Tombe-Langver

Elly de Tombe-Langvèr

Bootverzekering expert

Sinds 2006  werk ik bij Max Behrend Verzekeringen als verzekeringsexpert op het gebied van met name particuliere schadeverzekeringen. Bootverzekeringen maar ook andere schadeverzekeringen en zorgverzekeringen. Max is de olympisch zeilcoach van mijn man geweest, en ik kon Max Behrend Verzekeringen door mijn uitgebreide botenkennis goed ondersteunen.

Zelf ben ik al jong met de watersport in aanraking gekomen en heb deze passie kunnen overbrengen op mijn kinderen. Samen met mijn gezin zijn we regelmatig op het water te vinden. Mijn man heeft ook van zijn hobby zijn werk gemaakt en een bedrijf in verkoop, onderhoud en stalling/ligging voor boten dus het hele gezin deelt de passie voor boten.