Bootverzekering advies

Als je een boot hebt, verzeker deze dan met een goede bootverzekering. Dat is ons belangrijkste advies voor booteigenaren als het om bootverzekeringen gaat. Een bootverzekering is niet verplicht, maar wij raden je aan toch een bootverzekering af te sluiten. Een boot is voor de meeste mensen een trots bezit waar je zuinig op bent. Dus mocht er onverhoopt iets mee gebeuren, dan wil je natuurlijk wel goed verzekerd zijn. Wij helpen je graag met een gedegen bootverzekering advies. Zelf je bootverzekering afsluiten kan natuurlijk ook.

Bootverzekering offerte aanvragen

Omdat geen boot hetzelfde is, is een premieberekening voor een bootverzekering soms maatwerk. Je kunt eenvoudig een bootverzekering offerte aanvragen. Wij vergelijken meerdere verzekeraars met elkaar voor je en geven een passend bootverzekering advies. Neem voor meer informatie of vragen over onze scherpe premies van de bootverzekering contact op met ons. Onze bootverzekering experts hebben jarenlange ervaring met boten en bootverzekeringen en kunnen je vaak binnen 5 minuten al een passende aanbieding doen voor je bootverzekering.

Wat dekt mijn bootverzekering?

Met onze bootverzekeringen kun je je zeil- of motorboot verzekeren tegen vrijwel alle risico’s. Je kunt kiezen uit verschillende dekkingen, zodat je altijd een verzekering op maat hebt. Dat gezegd hebbende, adviseren wij je afhankelijk van je boot meestal een uitgebreide dekking. Bij onze bootverzekeringen is het vaargebied standaard Europa. Blijf je altijd op Nederlandse wateren en wil je daarom je boot verzekeren voor alleen Nederland, dan geldt een korting van 10% op de premie van de bootverzekering.

Dekkingsmogelijkheden:

  • Aansprakelijkheidsverzekering (Bootverzekering WA): hiermee verzeker je je tegen schade die je met je boot aanbrengt aan iemand anders.
  • Brandverzekering (Bootverzekering Beperkt Casco)
  • Uitgebreide verzekering (Bootverzekering Volledig Casco): geeft vergoedingen op schade aan de inboedel van de boot. Ook deelname aan wedstrijden, vervangend vakantieverblijf, vaartuigenhulp en zekerheidstelling zijn gedekt.

Kom je er dus niet uit met zelf online een bootverzekering afsluiten? Bel of mail ons gerust, zodat je goed verzekerd het water op kunt.

bootverzekering advies