Bootverzekering afsluiten

Heb je een eigen boot, of ben je van plan om een boot te kopen? Verzeker deze dan met een bootverzekering. Een bootverzekering afsluiten is officieel niet verplicht, maar mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan zit je goed met een bootverzekering. Bij Lancyr Bootverzekeringen ben je daarvoor aan het juiste adres. Bij ons kun je je bootverzekering vergelijken en direct afsluiten.

Ben je van plan om een boot te kopen, en ben je je nog aan het oriënteren op de botenmarkt? Het aanbod is groot, er staat veel te koop. Maar hoe kun je zeker weten dat er geen verborgen gebreken zijn? Lees in ieder geval onze tips, do’s en don’ts als het gaat om een boot kopen.

Vergelijk en sluit direct je bootverzekering af

bootverzekering afsluitenVergelijk de tarieven en voorwaarden van verschillende verzekeraars en je kunt direct je bootverzekering afsluiten. Selecteer het vakje “pleziervaartuig” om door te gaan. Je kunt gedurende de vergelijking direct je bijboot meeverzekeren.

Mocht je dit onderaan de pagina niet zien, adviseren wij je de pagina te verversen.

Bepaal je eigen korting met het A t/m Z Pakket

De bootverzekering maakt onderdeel uit van het A t/m Z Verzekeringspakket. Wil je ook andere verzekeringen, bijvoorbeeld je autoverzekering, woonverzekeringen of andere recreatieverzekeringen voordelig afsluiten? Dan kun je deze toevoegen aan het A t/m Z Verzekeringspakket. In dit pakket selecteer je per verzekering de beste verzekeraar voor jouw situatie. Je profiteert ook van aantrekkelijke pakketkortingen op de verzekeringspremies naarmate je meer verzekeringen toevoegt aan je verzekeringspakket.

Dus hoe meer verzekeringen je afsluit, hoe hoger de korting wordt. Deze korting loopt op tot maar liefst 15%. Lees meer over alle voordelen van het A t/m Z Verzekeringspakket.

Toch bootverzekering advies nodig?

Kom je er zelf niet uit, heb je nog vragen of krijg je geen premie te zien? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.