Over Lancyr Bootverzekeringen

Een verzekeringsadviseur die net zo gek is op boten als jij. Dat praat prettig. Bij Lancyr Bootverzekeringen werken we met onafhankelijke verzekeringsadviseurs die bijna elke boot kennen die er bestaat. Dat zorgt ervoor dat we jouw wensen goed begrijpen en daar gemakkelijk de juiste verzekering bij weten te vinden.

Zelf een bootverzekering afsluiten is misschien de allersnelste oplossing, maar ook als je er niet uit komt en meer advies nodig hebt, kun je altijd bij ons terecht. Onze bootverzekering experts geven je snel een gepast advies voor jouw boot en jouw situatie.

Over boot-verzekeren.net

Boot-verzekeren.net is een initiatief van Lancyr en onze gespecialiseerde partner van Lancyr, Max Behrend Verzekeringen. Bij Lancyr kunt u terecht voor al uw verzekeringen, van aansprakelijkheidsverzekeringen tot zeilboot verzekeringen. En om u specifiek te helpen met uw bootverzekering, kunt u op deze website boot-verzekeren.net alle informatie bij elkaar vinden over bootverzekeringen.

Partner van Lancyr Bootverzekeringen

Max Behrend Verzekeringen

Lancyr Bootverzekeringen Team van deskundigenDoor de jarenlange ervaring van onze adviseurs Max Behrend, Robert Behrend en Elly de Tombe-Langvèr ben je verzekerd van goed verzekeringsadvies voor je boot. Lees meer over de adviseurs van Max Behrend Verzekeringen – Partner van Lancyr.

MB logo

 

 

 

 

 

Dienstverlening op maat

Bij boot-verzekeren.net kunt u direct online uw bootverzekering afsluiten, een bootverzekering offerte aanvragen, of hulp inroepen van onze gespecialiseerde verzekeringsexperts. We vergelijken voor u verzekeringen van diverse maatschappijen en we helpen u met het vinden van de juiste verzekering en dekking voor uw boot en specifieke situatie en wensen. We vinden bijna voor elke situatie een oplossing en voor bijna elke boot een verzekering.  Ook informeren wij u regelmatig met tips over onderhoud en andere onderwerpen die van belang zijn voor een booteigenaar.

Andere verzekeringen van Lancyr

U kunt ook bij ons terecht voor uw andere verzekeringen, zoals uw autoverzekeringen, persoonlijke aansprakelijkheidsverzekeringen, woonverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen of recreatieverzekeringen. Voor meer informatie over onze andere verzekeringen verwijzen wij u naar www.lancyr.nl