Er zijn veel voordelen aan het A t/m Z Verzekeringspakket. Je kunt de beste verzekeringen van verschillende verzekeraars combineren in 1 pakket. Met tot wel 15% korting op de verzekeringspremie.

Alle voordelen van het A t/m Z Verzekeringspakket

ÉÉN OVERZICHT VAN AL UW VERZEKERINGEN

Allereerst is het belangrijk één goed overzicht te krijgen van je verzekeringen. Je hebt misschien je polissen al in een verzekeringsmap, maar het is vaak overzichtelijker om de verzekeringen te combineren in het A t/m Z Verzekeringspakket. Je bent dan verlost van al die losse verzekeringen en hebt al je verzekeringen op 1 polis.

In het A t/m Z Verzekeringspakket kun je de volgende verzekeringen onderbrengen:

 • autoverzekering
 • inboedelverzekering
 • opstalverzekering
 • ongevallenverzekering
 • aansprakelijkheidsverzekering
 • reisverzekering
 • rechtsbijstandverzekering
 • oldtimer autoverzekering

COMBINATIE VAN DE BESTE VERZEKERINGEN

Als je meerdere verzekeringen hebt bij één verzekeringsmaatschappij lijkt het vaak gunstig om een pakketverzekering te sluiten. Maar wat als een aantal verzekeringen van die maatschappij in dat pakket nou helemaal niet zo goed zijn?

In het A t/m Z Verzekeringspakket selecteer je de verzekeringen die het beste bij jouw situatie passen en combineert deze in één pakket. Bijvoorbeeld een Delta Lloyd autoverzekering, Reaal inboedel- en opstalverzekering, Avero aansprakelijkheidsverzekering en Arag rechtsbijstand.

En je kunt de schadeverzekeringen die je nodig hebt snel en eenvoudig in één keer afsluiten.

TOT 15% KORTING OP UW VERZEKERINGSPREMIES

In het A t/m Z Verzekeringpakket heb je de keuze uit de verzekeringen die voor jou het meest gunstig zijn én krijg je tot maar liefst 15% korting op de premie van de verschillende verzekeringen.

ALLEEN VERZEKERD WAT NODIG IS

In het A t/m Z Pakket zijn alleen de risico’s verzekerd die jij nodig vindt. Je hoeft je geen zorgen te maken of je te veel of te weinig verzekerd hebt. Zoals bijvoorbeeld:

 • Meerdere verzekeringen die dezelfde risico’s dekken.
 • Risico’s verzekerd, waarvan je mogelijke schade eigenlijk prima zelf kunt dragen.
 • Een hogere of lagere dekking dan de waarde van het verzekerde object.

GEEN DUBBELE BIJKOMENDE KOSTEN

Bij het los afsluiten van verzekeringen betaal je per verzekering naast de premie vaak verschillende bijkomende kosten. Zoals administratiekosten, incassokosten en/of rentetoeslag bij maandbetaling. Stel dat je 8 verzekeringen hebt, dan betaal je 8 keer deze kosten.

In het A t/m Z Verzekeringspakket betaal je voor alle verzekeringen samen slechts Euro 2,50 per maand aan bijkomende kosten voor alle verzekeringen bij elkaar.

ÉÉN CONTACTPERSOON VOOR AL UW VERZEKERINGEN

Kies je voor het A t/m Z Verzekeringspakket dan heb je ook een persoonlijke verzekeringsexpert voor al je verzekeringen. Dat is wel zo makkelijk voor alle vragen, wijzigingen en het melden van schades.

Ga je bijvoorbeeld verhuizen of heb je een kindje gekregen? Eén telefoontje is voldoende om alle nodige wijzigingen in de verzekeringen door te voeren.

Neem contact met ons op voor meer informatie over het A t/m Z Verzekeringspakket en een vrijblijvende verzekeringsanalyse. Onze verzekeringsexperts helpen je graag bij het samenstellen van jouw A t/m Z Verzekeringspakket.